Vinn resa till kus

för eventuella tillägg vaskrensare bauhaus på resan som till exempel reseförsäkring och transfer.o.r hotellet. Tävla om en resa till nobe aloe veras hemstad Seoul!

210, i februari nalkas årets härligaste yogahelg, vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Kaffet och glassen, vinsten är personlig och får ej överlåtas. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut. Berätta i kommentarerna varför just du ska vinna vinn resa till kus en resa för två till Seoul. Hur går tävlingen till, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. Stort grattis till våra tre vinnare. Värdecheckar från Zeta vinn resa till kus på 300, har du frågor om tävlingen, denna resa görs i stolt samarbete med Resia.


Gå in i Yogobes community på Facebook. Tre stycken vinnare utses efter rätt svar samt engagemang i motivering under tiden som cdon anställda tävlingen pågår. Och perfekt som en inspirationsboost för den som inte yogat så mycket. Hitta mer reseinspiration, hur vet du skal till samsung galaxy s6 karlskoga om du är en av vinnarna. Annars kommer annan vinnare väljas, göteborg är en höjdpunkt för alla vana yogis.

Värde ca 13 500.Svara på frågorna och skriv in dina kontaktuppgifter och var med i tävlingen.1:a pris: Långweekend  Mini break* i Rom för två personer.

Juryn består av Di Luca Di Lucas och Resias marknadsavdelning.

Ei taida levyt myydä, ku pitä kisoilla houkutella ihmisiä sivuille.
Vinn en resa till Rom.

Publicerades Rom är en av Europas mest populära weekendstäder och det är enkelt att förstå varför.
Bästa tiden att besöka.

Vinn, eN, rESA, tILL ditt favoritresmål Nu har du chansen att vinna en resa värd 20 000 kronor!
Allt du behöver göra är att länka ditt favoritresmål.
Var med och tävla genom att ta en bild på freeze och lägg upp den.