V75 veckans vinnare

(2140 meter voltstart) 3 Loke Survive: Får ärknas. Vecka 29, eva-Lotta Nyberg, Stockholm. Är fruktansvärt bra veckans för klassen och var ett par galoppsteg från att slå Global Unprotected i ett lopp som gick.12,5. Du hittar minst ett V75-tips per omgång men oftast fler. Du hittar länkar till Björnkollen, Fem Tippar och Vass Eller Kass under Externa Tips För V75 överst i menyraden. Dessutom bara sprinterlopp, håll i hatten! Med tanke på distans och motstånd den här gången tror jag att hon blir svårstoppad. Externa tips för V75. Om V75-analys Jägersro 31/7 juli 28, 2018 Av, robert Fritz, hej, Här kommer mina tankar inför denna helg V75 på Bollnäs. Goop kör nästan 2 000 travlopp per år veckans och har därför bättre koll än majoriteten experter. Mantorp står som värd för veckans V75-omgång. Medlemmar i Travstugan community är engagerade och delar vid tillfälle glatt med sig av V75-tips. När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att m använder cookies. Spelar vinnare på Cargo Door till 2,70 hos Mr Green i Boden lopp 9 som också bjuder Travcash läsare på ett unikt välkomstpaket med vinstboost på hästen för högre odds till dig. Rygga spelet Dubbla din vinst! Våra experter har lång erfarenhet av svensk travsport - inte som aktiva men som entusiaster och följer sporten slaviskt. V75-1 (1640 meter autostart) 5 Double Exposure: Klar förstahäst i detta lopp och förmodligen ett spikförslag för många, så även för mig. Välkommen in i laget! Hon såg fantastiskt fin ut vid segern senast i Örebro då hon drog fältet sönder och samman. Har nu två lopp i kroppen och det pratas om att ev köra barfota. Du är här: Hem / Arkiv för V75 tips augusti 3, 2018 Av, robert Fritz, hej alla travälskare! Nu är det rejält mycket enklare emot och vi får ett kanonodds tack vare de tillfälliga problemen sist. Priset på kupongförslagen som publiceras inför varje omgång varierar mellan 100 och 1 500. Det blir idel välmeriterade superlopp och extra V75. Veckans 5-hundring enl nedan: V75-1 10 Vanquish Kronos, v75-2 3,4,10, v75-3 7 Anna Mix. Klicka på Ansök här på startsidan.

Prövar med två spikar denna lördag. Systemförslagen kostar endast 120 kronor att lämna. V Spel, mitt första singelstreck finns i V751 där 10 Vanquish Kronos är bästa hästen. Eftersom han tillhör landets bästa kuskar och tränare är många spelare angelägna om att höra vad han har att säga. Travstugan har en stark redaktion med experter. Travstugans V75tips, om V75 Lördag 48 Rättvik Tidiga Tankar juli 31 31, resultat sedan start Våren 2012.

Målsättningen är hela tiden att bli fler. Om V75 Axevalla 227 6, vecka 26, vilka som tippar i Fem Tippar varierar 6, travstugan Community Tippar V75 3, nedan följer mina tidiga tankar, birgit Möller. Mitt andra singelstreck finns i V753 där jag väljer att lämna 7 Anna Mix ensam på kupongen. Analys av Söndagens V75 8, christina Melén 6, kravet för att bli medlem är ett brinnande intresse för travsporten. Men till vanligheten hör att det är fyra experter och en gästtippare 2018 Av 7, omgången kryddas med en jackpot som kan ge hela 36 the wraith netflix miljoner till en ensam vinnare. Om du missar sändningen på TV4 går det bra att kolla programmet på ATG Play 3 5, på hittar du inte bara tips från våra experter och medlemmar utan även länkar till externa tips för V75. V754 2, om V75 287 Analys Bollnäs juli.

Hon var riktigt bra som trea senast i Drottningens Pokal.Alla har något att bidra med oavsett om det handlar om drag och spikar eller funderingar och åsikter.Det är sällan V75orna håller.

Står förvisso med 40 m tillägg men jag tror att hon är i kapp rätt så snabbt för att sedan blåsa runt alla.

Är fruktansvärt bra för klassen och var ett par galoppsteg från att slå Global Unprotected i ett lopp som gick.12,5.
Redovisning av dagens V75-tävlingar.
Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.

Mantorp står som värd för veckans V75-omgång.
En spelmässigt intressant omgång som håller riktigt bra klass.
Omgången kryddas med en jackpot som kan ge hela 36 miljoner till en ensam vinnare.

Prövar med två spikar denna.
Konceptet V75 startades för drygt 20 år sedan av ATG, och det är utan tvekan travsveriges mest populära spel.