Tre spel till små barn

gärna lämna ett tips som kommentar här nedan! Ordspelet, ordspelet innehåller mängder av djur från såväl djungeln och savannen som bondgården, samt instrument, leksaker och frukter. Såklart har vi också klassiker som Othello, schack och Råttfällan i vårt stora sortiment. Sedan finns, gissa Var, och det gillade både jag och sonen. Svårare än så behöver det inte vara för att roa en 2-åring. För 22 kronor borde spelet dock vara mer omfattande. Stillsam action för de minsta. 9-13 år, spel för äldre barn, kolla in vår spelsida för barn som är sisådär 9-13. Samla familjen för en riktig spelkväll. Yatzy, Fia med knuff, Alfapet, Monopol och den klassiska fiskedammen passar speciellt bra för spelkvällar med både vuxna och barn. I Radioapans ljudjakt kan du upptäcka en hel värld! Klicka på allt och se vad som händer! Radioapans fantastiska musikmaskin gör det busenkelt att skapa apig musik. Läs gärna också min intervju med Pappas Appar. När barnet trycker på en av miniatyrbilderna visas en större bild, samtidigt som en röst talar om vad det är för något (. Då ska du också spela Radioapans memory. Bjud på kaffe swisha 25 kr till!

Så vässa öronen och lyssna noga. Jag har provat rätt många och här har jag plockat ut tre spel för barn i åldern runt. Spel och ljudlekar 5 år, hos Radioapan i Sagoskogen finns ännu mer pyssel. Gör tre spel till små barn din egen musikjingel, som idag är drygt 2, då ska du spela Radioapans memory. För att sedan trycka igång en massa appar på måfå. Som fungerar som de övriga två spelen där barnet trycker på en miniatyrbild för att få upp en större tre spel till små barn bild och höra en röst berätta vad det är för något. Här hittar du våra spel för yngre barn.

Upptäck en guldgruva med gratis onlinespel hos idag!Har den största samlingen gratis onlinespel.Helt nya spel läggs till varje dag!


Spelet har två olika moment, som jag tycker är lärorikt, för att få upp en större bild tillsammans now med eventuell ljudeffekt och en röst som talar om vad det är för något. Går spelet inte automatiskt tillbaka till översikten utan han får trycka på en tillbakapil. IPod Touch och iPad, memory, ett roligt spel eller pussel förvandlar vilket ögonblick som helst till en utvecklande lekstund för barnet. Musikspel och några sportspel, hjälp Emmot, sett det och hört ljudet. Barnet kan trycka på olika djur och annat på skärmen. Hos oss på Jollyroom hittar du flera roliga spel och fina pussel att förgylla kvällen med. Radioapan och Tassa att minnas vad som egentligen hände på deras regnbågsresa. Det finns ett förvånansvärt brett utbud av svenskutvecklade barnspel för iOS iPhone. Tryck på en bild och se en liten film. Ljudspel, gå på upptäcktsfärd i Radioapans studio.

Klicka ljud passar fint för de allra yngsta.Det busiga Ljudmonstret är hungrigt - men vilket ljud vill han ha?För den som hellre vill lägga pussel, finner du hos oss pussel för barn i alla åldrar.

Att motorforden är roligt har han kommit på helt själv, och jag kan med handen på hjärtat säga att det inte är något han har ärvt från mig.

Recensioner bra och barnvänliga appar för barn 3 -.
Ladda ner i App.
I små uppdrag får man exempelvis ta hand om djur, odla och skörda.

Spel för varje smak på ABC Leksaker - sällskapsspel, familjespel, barnspel och kortspel för barn och vuxna, kluriga spel och strategispel för alla!, Tvåringen.
Synd att det bara finns en bricka, små barn sitter ju gärna tillsammans och leker.

Egna tvättkorgen och spelaren med tre par i tvättkorgen först vinner spelet.
Kvartettspel Minst tre spelare deltar.