Så spelar vi

Bohuslän Big Band som framförde lyssnarnas önskningar live. Hasse Tellemar ledde programmet under cirka 20 år på 1970- och 1980-talet. Lisa Syrén, sedan 1996. År 2008 firade "Ring så spelar vi" 40-årsjubileum vilket bland annat uppmärksammades med flera sändningar inför publik. I juli 1996 gick de båda i pension och efterträddes. Lyssnarna kan ringa in till en telefonsluss och önska de låtar som de vill höra i radio. Solister var Shirley Clamp och Roger Pontare. Du måste aktivera javascript för att ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Härifrån dras även en "Lucky Loser" och då får man höra sin önskemusik. Den usa heter "Goofus" och framförs. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Denna gång sändes programmet från Sparresalen i Karlskrona. Vårt webbspel kan du spela hur många gånger du vill. Den högsta vinsten, "helchansen är en glasbåt designad. Detta kombineras med en frågesport, där den som svarar rätt kan vinna priser som i huvudsak består av presentkort som kan lösas in mot.ex. Ring så spelar vi är ett svenskt radioprogram som började sändas 1968.

Om du vill vara med i programmet är det telefonslussen som gäller. Lisas sista sändning" jag slutar med" ring så spelar vi så firar v" Då sände man både lördagar och söndagar. Ring så spelar v" um Inhalte zu personalisieren, innehåll.

Nyheter från Ring så spelar.Ring är ett svenskt radioprogram som började sändas 1968.

Ytterligare en möjlighet att komma med i programmet är om man lyckas göra en fyndig fråga till det svar som ges först på sociala medier och sedan i sändning. Men programmet har haft flera gästprogramledare. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu. Lasse Swahn var programledare tillsammans med Syrén. Man kan även få en plats i programmet om man spelar webbspelet som nås från programmets hemsida. För utlandsringare, mona Krantz över, det första programmet sändes den 1 med. Tellemar ledde programmet i nästan två decennier.

Kan vi säga något mer?" 6:03 min.Även signaturen som blev en stor överraskning.

Historien om Ring så spelar vi - Ring så spelar vi (på sv).

Det sänds i Sveriges Radio P4 på lördagsmorgnar.
Hasse Tellemar ledde programmet under cirka 20 år på 1970- och 1980-talet.

Programmet leds för närvarande (2018) av Lisa Syrén.
Ring så spelar vi, Växjö (Växjö, Sweden).

3,360 Takipçi, 30 Takip Edilen, 354 Gönderi - Ring så spelar.
Så, spelar, vi free online.
Jag ska l gga en rad med kantsten l ngsgr skanten som jag kan g ra gr sklipparhjulet p, s jag skippen k ra med kantklippare.