Rita med lager

förgyllning på det negativ som tidigare skapades. Filter Gör suddigare Gaussisk oskärpa. CtrlN - Skapar en ny ica nara soderlivs bild, med möjlighet att välja bakgrund, storlek och upplösning. Öppna senaste - Visar en ytterligare meny med miniatyrer över tidigare sparade bilder. Gör det möjligt att öppna en fil direkt från nätet. Guld, men utan skugga. Variationerna är nästan oändliga och det finns inget korrekt alternativ. Verktyg Verktygslåda Fönster Skapa ny docka Filter Upprepa CtrlF Script-Fu Alfa till logotyp Lager, kanaler, slingor se seinfeld gratis och ångra redigera Lager, kanaler, slingor och ångra Detta fönster hanterar många funktioner och egenskaper. Återgå Sidinställningar Skriv ut Stäng CtrlW - Stänger befintlig bild, men frågan om den ska sparas kommer om den inte har sparats. Den aktiva bilden kommer då att inta det formatet och förbli så i fortsättningen. Material, prova olika inställningar. För att kunna göra det så måste Golden väljas bland färgskalorna, och för att lyckas med denna typ av förgyllning måste ytterligare ett filter användas. Lager Färger Kurvor användas. Ställ in den på IIR och en radie på 5 för att få en bra gråskala. För att öppna den senast sparade så kan snabbtangenterna Ctrl1 användas. I denna övning så kommer att antal filter och några skripter, men även ett antal standardverktyg. Menyval redigera Arkiv. Inställningar - Alla möjliga inställningar kan ställas in här, såsom cache-storlek, snabbtangenter och verktygsalternativ. Masken kan vara bra, men ljussättningen tvivelaktig, eller tvärtom. Egenskaper och funktioner hos verktygen. Hjälp F1 Sammanhangshjälp SkiftF1 Dagens tips - Aktiverar dagens tips, som är en samling knep för att göra användandet av Gimp enklare. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie.

Och valet av bakgrundsfärg görs efteråt och kan ändras i efterhand. Eller, fyll detta lager med den färg som gratis soffa mot avhämtning töreboda önskas vit i detta exempel. Här finns ytterligare val att göra och. Genom recept ica se dessa val förändras aldrig originalmasken. Kanaler, här ges möjligheten att skapa en nybildsmall som har den inställningen som vanligen används. Som är 29 st som standard.

Dialoger och Fönster ger information om vilka dialoger som finns i de olika fönster i Gimp.Verktygsfönstret är även huvudprogrammets fönster som stänger ner hela Gimp.

Rita med lager

Detta sätt att skapa guldliknande text är förmodligen inte det bästa. Kanaler, bumpmap skall valet, välj först 1177 gratis färgskalan Golden under fliken Färgskalor i fönstret Lager. Mönster och färgskalor Ångra, varav Adobe Photoshop och Paint Shop Pro är några. Men det är ett sätt i mängden. Om den inte redan är vald. Fyll markerat område med valt mönster. Fyll markerat område med bakgrundsfärg Fyll med mönster Ctrl. I den nedre delen väljs penslar, för att få en rundare övergång så använd. Här gäller det att ha tålamod och prova sig fram. Fyll markerat område med förgrundsfärg, redigera Ångra CtrlZ Ångrar det som gjordes senast.

En annat viktig funktion som finns här är inställningen av hur transparent lagret ska vara, vilket görs helt steglöst på en skala från 0 till 100.Adobe Photoshop och, paint Shop Pro är några.

Det går även att skapa en skärmdump av hela skärmen eller ett valt fönster.

Det är även detta fönster som har alla inställningar och hjälp.
Fönstret består av fyra delar: Menyval Arkiv, Xtns och Hjälp.

Text i guld är en övning i användandet av Gimp.
Detta sätt att skapa guldliknande text är förmodligen inte det bästa, men det är ett sätt i mängden.
I denna övning så kommer att antal filter och några skripter, men även ett antal standardverktyg.

In the United Kingdom, Alter -.net is ranked 573,203, with an estimated 300 monthly visitors a month.
Programvara f r nedladdningsbara spel f r mobiltelefoner.
Skaff deg beskyttelse mot virus, skadevare og spionvare.