Prova ljudböcker gratis

att lyssna på en god bok, snarare än att läsa den. Prova gratis i 14 dagar! Provlyssna 30 minuter på alla böcker, inspirerande tips från våra bokspecialister varje vecka, prova fritt i dagar! Alltid upp till en månads fri paus med sparad tid tillgodo. När testperioden har gått ut kan du enkelt välja att avbryta prenumerationen. Prova fritt i dagar, testa bas eller premium utan kostnad i dagar. För Jönköping stadsbibliotek För att lyssna på dator krävs att du laddar hem Adobe Flash Player, för att lyssna på en Android-mobil eller surfplatta laddar du hem appen Elib (1.2 av 5, baserat på över 300 betyg 21 februari, 2017 för att lyssna på iPhone. Du vet väl att vårt lands bibliotek också har flyttat till internet och att du kan låna och strömma böcker från dem? Du kan dock testa samtliga tjänster två veckor vardera utan att det kostar något såvida du säger upp din prenumeration innan de 14 dagarna har förlöpt. Växla fritt mellan våra abonnemang, ingen bindningstid, pausa ditt abonnemang när du vill. Gratis ljudböcker via biblioteket, du kan ofta lär dig teckna manga gratis låna ljudböcker från ditt lokala bibliotek, det enda som behövs är ett giltigt lånekort och lösenord. Det är gratis, men vi tycker tyvärr tekniken släpar allt för mycket för att detta ska vara ett bra alternativ för de flesta. Pausa ditt abonnemang när du vill. Appen Gratis Ljudböcker HQ, med den här appen har du tillgång till tiotusentals ljudböcker som du inte behöver betala för, och du kan ladda ner och lyssna på dem i både din smarttelefon och surfplatta.

De flesta har en tvåveckors provperiod. De flesta verk är dessutom väldigt gamla men det går att finna en hel del klassiker här. I dagsläget april 2017 finns det bara 26 inlästa verk på svenska. Om du avslutar ditt abonnemang innan den tiden tar slut så kommer det inte kosta dig ett öre. Till exempel Shakespear, men det kanske vanligaste och bästa sättet att lyssna på ljudböcker gratis är genom att låna dem via sitt lokala bibliotek. Det finns flera alternativ för dig som är ute efter att lyssna på ljudböcker gratis. Men som du först kan testa gratis under en begränsad tidsperiod. Det finns tjänster där privatpersoner läser in verk som inte längre innehar någon returns upphovsrätt gamla verk till exempel LibriVox.

Appar för ljudböcker hitta den bästa ljudboksappen för dig och testa grati s i upp.Om du i stället vill prova på till exempel Storytel kan du skapa ett konto, fylla.


Prova ljudböcker gratis

Då det finns flera tjänster med samma erbjudande kan räkpaj ica du testa olika tjänster gratis upp till två månader. Hur du går tillväga varierar mellan biblioteken men gemensamt för de bibliotek vi har undersökt är att lösningarna ganska spretiga och har lång väg att gå för att utmana de kommersiella aktörerna. Prova gratis i 14 dagar, efter provperioden betalar du från krmån. Prova gratis i 14 dagar, storytel Även här har du 14 dagar på dig att lyssna så mycket du bara kan innan en valfri betalperiod tar vid. Sajten är på svenska och det finns naturligtvis en app som du kan ladda ner när du vill lyssna på böckerna var. Enormt stort utbud av ljudböcker, bookBeat, bra app som funkar för iPhoneiPadAndroid och Windows Phone. Flera prenumerationsnivåer, storytel, inspirerande tips från våra bokspecialister, självklart kan du avsluta när du vill utan bindningstid och under tiden välja mellan tusentals titlar på svenska och engelska. Från 99krmån, pausa ditt abonnamang när du vill. Varje vecka får du aktuella boktips med nyheter och klassiker från våra bokspecialister. Många ljudböcker kan du till och med läsa gratis antingen via testerbjudanden eller via sajter som har mer nischade alternativ.

Kr / mån, betala bara för det du lyssnar på!Växla fritt mellan våra abonnemang, du väljer själv när du vill lyssna mycket och lite mindre.

Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies.

Det finns flera alternativ för dig som är ute efter att lyssna på ljudböcker g ratis.
Men vill du prova om ljudboksgrejen är något för dig kan du prova.

Prova tusentals Ljudböcker och E-böcker Gratis i 14 dagar!
Ladda ner appen och s treama i din iPhone, Android eller iPad var du än är med Nextory.

Lyssna på ljudböcker gratis - få 30 dagars lyssning med min raba ttkod för ljudböcker.
Om du inte ännu testat ljudböcker eller e-böcker och.