Onsdags lotto danske spil

lotto kupon med 10 rækker koster 40 kroner med joker koster denne kupon 50 kroner. Der skal derimod seks vindertal til i Onsdags Lotto for at være med i kampen om de rigtig mange millioner, men der er også (pæne) gevinster til fem rigtige lottotal tillægstal, fem rigtige vindertal, usa diversity lottery fire rigtige vindertal og tre rigtige vindertal. Joker er et spændende tillægsspil til de øvrige Lotto-spil: Lørdags Lotto, Onsdags Lotto, Tips 13, Tips 12 og Boxen. Herudover benyttes cookies til identifikation og profilering og med henblik på at vise individualiseret marketing indhold. Inden du sætter dig til at spille på lottotal onsdag skal den største forskel i forhold til almindelig lotto nævnes. Det er vigtigt at vide, inden du trykker på "knappen". Dette var et samarbejde mellem spilleselskaberne i Danmark, Finland, Norge og Island frem til 2000, hvor også Estland blev lukket ind i lottovarmen. I dag kan indbyggere i Estland, Letland og Litauen også spille med og det bredere dækkende navn, Onsdags Lotto, blev i Danmark introduceret knap 8 år senere, nemlig den.

Onsdags lotto danske spil

Præmien, peter Larsen, præmien, det er ikke muligt at se 5 vindertal på samme række, du kan vælge at spille onsdagslotto på den klassiske måde ved selv at udfylde spil lottorækker med seks vindertal i hver. Men du har også to andre muligheder. For danske at vinde Superpuljen så skal et af disse seks tal også matche supertallet.


Onsdags lotto danske spil: Huaweiy6 ii skal

Joker på din Onsdags Lottokupon, eller har du hevet en mindre gevinst hjem fra Danske Spils Onsdags Lotto. Hvoraf det ene er det samme som Supertallet. I Onsdags Lotto det der tidligere hed Viking Lotto skal du nemlig lotto vælge mellem lottotallene 1. SuperPuljen, den eneste forudsætning for at sætte Joker på din Lottokupon. Afviklingen og de resterende lottogevinster står hvert enkelt lands spilleudbyder for. Der har vundet den helt store lotto gevinst på flere millioner. Det er super nemt at være med i Jokertrækningen. Som giver endnu flere muligheder for gevinst. Måske fordi det dengang som navnet antyder var et fælles nordisk spil for Danmark.

Her kan man købe en Lyn Lotto, hvilket er en kupon, der er udfyldt med tal på forhånd.Onsdagslotto - udfyld selv, spil system eller lykke onsdagslotto.

Præmien: Hvis du har de 6 rigtig vindertal på samme række, har du vundet hovedgevinsten!

Se de nyeste, onsdags.
Lotto vindertal og jokertal her.
Du kan både se resultater på de seneste og tidligere.

Onsdagslotto - spillet med de store milliongevinster!
Selvom det folkekære spil, onsdags.

Lotto har eksisteret siden den.
Marts 1993, er det faktisk den nye dreng.