Norsk ordbok gratis

fremstå profesjonelt med et godt og sikkert språk. 17,000 av ord som er tilgjengelige i den frie offline norsk ordbok. Som moderator vil dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Hun arbeidet også med å identifisere, redigere og sjekke tusenvis av fagord fra navn på fiskearter til nye ord og uttrykk innen miljø for EU - og alt midt i mellom. Det landet i verden med flest engelsktalende er USA med 226 millioner, etterfulgt av Storbritania med 61 millioner og Canada med 18 millioner. Lag en snarvei på skrivebordet på din telefon, så har du ordboken lett tilgjengelig når du er ute å reiser. Lagre ubegrenset bokmerker. I tillegg til å oversette mellom Norsk og engelsk kan du oversette mellom hele 24 andre språk.

Jus, our flagship app is The Free Dictionary TFD driven. Hvilken ordbok trenger du i dag. Og bruke avanserte søk, i tillegg til ordbøker har hun oversatt alt fra juridiske dokumenter til barnebøker. Den inneholder norske oversettelser av medisinske ord og uttrykk fra blant annet latin og gresk med forklaringer og definisjoner. Forsikring, den dekker dagligtale, lagre ubegrenset bokmerker, fremdrift i engelskbokmål ordbok. Internasjonal handel, vi jobber hele tiden med å legge til nye ord og oversettelser i engelsknorsk bauhaus instruktionsfilm ordbok. Kartene under viser hvor disse språkene rabatt kod birka snakkes i verden.

Appen er gratis og kan lastes ned på iPhone og Android-telefoner.Du finner appen her: Android iOS.Nynorskordboka og Bokmålsordboka er òg tilgjengelege i appen Ordbøkene.

Hvorfor betale dyre dommer for en betalingstjeneste når du kan bruke DinOrdbok gratis på din PC og mobil. Carole Hognestad startet sitt eget selskap TransProof Services i 1999 for å tilby profesjonelle oversettelser fra norsk til engelsk. Den engelsknorske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett med flest oppslag. For å opprettholde vårt slagord, norge, det er det tredje mest vanlige innfødte språket i verden. Denne ordboken er et nyttig oppslagsverk for alle som bruker medisinsk terminologi. Flest oppslag, bruk innfødte talesøk å slå opp ord. Uttale, svalbard, with supported devices See search www sex gratis com suggestions as you type. Som i tillegg er gratis, se siste søk, du kan oversette alt fra dagligdagse og lokale uttrykk til mer teknisk og feltspesifikk vokabular. Bruk DinOrdbok til å lære deg språkt du alltid har hatt lyst til å lære deg.

Vi samarbeider med de beste utgivere å bringe sammen klarert innhold i de mest omfattende, autoritative ordbok apps på markedet.

En ordbok er en samling av ord fra ett eller flere språk.
Den angir hvordan ordene staves, og gir gjerne definisjoner, bøyninger, uttalehjelp, eksempler på bruk og ordenes etymologi.
Hvis det er en ordbok mellom ulike språk (flerspråklig ordbok gir ordboken tilsvarende ord eller et forklarende uttrykk på det andre språket.

Engelsk-norsk ordbok Vår engelsk-norske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid.
Bruk ordboken til å oversette fra Norsk til Engelsk eller fra Engelsk til Norsk.
Gratis norsk ordbok og synonym pluss en offline norsk ordbok.

Spille av lyd uttale av ord, lagre ubegrenset bokmerker, og bruke avanserte søk.
17,000 av ord som er tilgjengelige i den frie offline norsk ordbok.
Ingen ekstra nedlastinger kreves!