Matte svenskt pc spel

Genus En/ett Utrum Neutrum Du får träna på att läsa och skriva orden en och ett. 0 av 9 nivåer klara Åk0 till Åk1 Lyssna Ljuda Skriva Ljud Här får du träna på att skriva korta ord med bokstäverna a,l,m,o,r och. Hur snabb är mormor? Kasta en riddare och rädda princessan Klicka på bilden för att skjuta i väg en riddare. Skjut på frukter Klicka på bilden för att skjuta på frukter och öva dig i division. Postnr: Postnummer är obligatoriskt fält! Klicka på den lilla rutan så får du det samma berättat för dig men på teckenspråk. Går det bra kan du samla in djur till din by! 0 av 3 nivåer klara (1) Fsk till Åk3 Möbler Ordkunskap Ordförståelse Eleverna får lära sig de svenska namnen på möblerna. The Last Jedi helhetsupplevelse, lEGO Star Wars, slut på steg. Lyssna och klicka på rätt bokstav. Du måste kunna a,l,m,o,r och. Ett gratis spel, där du kan öva dig på bokstäver och siffor och annat kul! . Nivå 2 Nivå 3 Nivå 4 Dubbelt upp! Olika spel som gör dig duktig på addition (plus). . Klicka på bilden för att börja spela. Skjut bollen kyl i mål! Tiotal och ental Klicka på bilden för att spela. Lägg ihop tiotal först och sedan entalen, men se upp för den rytande dinosaurien. Svara rätt på frågorna, så får du sedan spela äventyrsspelet! Fånga takplattor från dasset med mera. Kordinatsystem Hungrigt kryp 1 Klicka på bilden för att spela. Du ska kunna komparera långa, regelbundna och oregelbundna adjektiv.

Matte svenskt pc spel. Gratis spel bubblor gamla versionen

Lego Speed Champions, där kan du välja svårighetsgrad i addition att öva. M Så springer din giraff snabbare, med addition som gaspedal, subtraktions trädet Klicka på bilden för att spela. Svara rätt på vad klockan. Skjut eller skydda målet genom att svara rätt på frågorna i subtraktion. Uppställningar, samt tips på hur man skall tänka vid huvudräkning are ml problemlösning Svenska.

Spela spel inom mnet Svenska.Vi har just nu 103 roliga gratis spel i detta skol mne.

0 av 12 nivåer klara 66 Fsk till Åk9 Stavning Läsning Dra med fingret eller musen över bokstäverna och bilda de barn ord som efterfrågas. Lego Friends, om du svarar rätt får bruksanvisning du komma till äventyrsspelet där du styr pandan. Två osv, lEGO duplo, hur många klossar finns det på surfbrädan. Lego duplo Train Ansluten app, sebran är ett gratis program för de lite äldre barnen.

Nivå2 Nivå3 Nivå4 Spökjägaren Klicka på bilden för att börja spela och öva på multiplikationstabellen.Vilken veckodag kommer efter söndag?

Multiplikation är upprepad addition.

Alla Svenska-spel spelas online.
Svenska Spel erbjuder spel med tillst nd fr n regeringen (giltiga t o m ).
Spela lego Spel online.

Alla v ra mobil- och datorspel finns p ett och samma st lle, plus l nkar till andra lego spel, filmer och serier.
Playstation 4; Xbox One; Nintendo Switch; PC, spel;.

Hur jag b rjade hata matte, dVD, svenskt omslag Tipsa en v n Skriv recension-60.
Barnen utmanas hela tiden i n got de uppfattar som ett spel.
Matte 3 Rymd ventyret.