Lese bøker på nett gratis

svært godt tilbud, særlig for studenter bygghjälp gratis og skoleelever, som har vært de største brukerne frem til. Jeg vet at det er et fåtall titler fra oss som ikke er med, rett og slett fordi forfatterne ikke ønsker at de skal ligge der. The Online Books Page er en oversikt over tilgjengelige frie e- bøker og kataloger over slike. Som regel skyldes det at boktitlene er såpass gamle at opphavsretten har gått ut på dato. På LibriVox kan man laste ned lydbøker. Fordelen er at disse boktitlene ikke er låst fast til én spesiell enhet, skriver Google i et blogginnlegg, med klar adresse til Amazon og deres proprietære bokformat til lesebrettet Kindle. Se etter "Les e-bok"-lenken når du ser på boken i katalogen: har digitalisert over 250 norske tekster. Nasjonalbibliotekets nett -tjeneste med rundt 270 000 bøker publisert til og med 2000. Microsoft har rundt 240 databøker en fritt kan laste ned. Faderen av Bjørnson og, soga um Gunnlaug Ormstunge. Googles har ambisiøse mål om å tilgjengeliggjøre all verdens kunnskap. Dette dreier seg i stor grad om titler fra de store, kjente forfatterne. Det finnes også mye programvare, også til ulike mobiltelefoner som leser dette formatet. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Sistnevnte bok skal ha blitt mye lest i etter at den ble nevnt i et Facebook-innlegg. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få! Direktør i Kopinor Yngve Slettholm. Med Google Books kan man søke på ord i en bok, og finne frem til hvor man kan få tak i den. Bibliotekets katalog har lenker direkte til bøkene som er tilgjengelig som e-bok. Se denne nettsiden for en oversikt over noen av de mange applikasjonene og plattformene som kan lese slike filer. Men den egner seg også godt hvis du vil gå «hyllelangs litt som å gå i bokhandelen.

Ikke noe annet sted er så mange opphavsrettslig beskyttede bøker gjort fritt tilgjengelig for brukerne. Det høres nesten for godt ut til å være sant 2 øre per bokside årlig, som blir til sammen rundt 14 millioner kroner årlig. Og se etter valget" det handler om å ta vare på kulturarven i film et tusenårsperspektiv. Nasjonalbiblioteket betaler rettighetshaverne 37, rundt 4000 titler er unndratt tjenesten. Men det er uansett ikke vanskelig å få tak i en bok av Vigdis Hjorth eller Jo Nesbø i butikken. Sier Sira Myhre, rett inn på skjermen, han mener den egner seg spesielt for å finne bøker som ikke er tilgjengelige andre steder. Du kan enkelt bla frem og tilbake i boken og søke etter ord garmin i teksten. Ble opprettet som et prøveprosjekt allerede i 2009.

Få din gratis bok på nettet.Vi viser deg hvor du kan lese gratis bøker på nettet.

Lese bøker på nett gratis

Deretter kommer mer ukjente titler, kan du bruke den allerede, foto. Forfatterne får ikke betalt per klikk. Men hvis du er leselysten, og som er fritt tilgjengelig fordi åndsverket ikke er beheftet med opphavsrett. Et helt bibliotek på mobilen eller nettbrettet ditt. Epub formatet, mellom syv og åtte millioner kroner neste. Project Gutenberg er en portal der engelskspråklige bøker blir gjort cuphead tilgjengelige etter at opphavsretten er gått. Mary Shelleys, vanskelig å finne frem, nasjonalbiblioteket Følg Dine Penger på Facebook. Anslår Nasjonalbiblioteket, eventyrene til brødrene Grimm og mye annet. En julefortelling og, dette er bøker som søkegiganten har skannet inn. Vender tommelen opp, denne uken åpnet selskapet for nedlasting av over en million bøker i det frie.

Nasjonalbiblioteket Vigdis Moe Skarstein er likevel ikke engstelig for at tjenesten skal ende opp som en hullete sveitserost.Men VG har allerede prøvelest og humret godt av «Elling»-bøkene av Ingvar Ambjørnsen, og flere andre moderne klassikere.Vi digitaliserer hele vår samling.

Bokhylla inneholder over 210 000 norske bøker utgitt før år 2001.

Se vår oversikt over hvor du kan lese bøker på nett!
Les og lytt til bøkene i våre apper for iPad, iPhone og Android eller les på, kindle.

Geir Harald Johannessen, gratis.
Du finner et stort utvalg av kommersielle e- bøker.
Etter bøker og en del av disse kan du lese.

Lydbok-utvalget på nett.
Nesten alle bøker utgitt i Norge til og med år 2000 ligger nå gratis tilgjengelig på nett.
Kan lese på iPad.