Kopiera musik till iphone utan itunes

Det tar lite tid att starta den; stöd inte Mac-system. MediaMonkey är ett annat bra alternativ på hur att bryta bort från de ramarna och svagheter i iTunes. Tidigare, Detta har varit svårt, även tack vare ne du har möjlighet att rota enheten med bara ett klick. Lösning 1: Kopiera iPhone-kontakter till PC med TunesGo. Även om vi har fokuserat främst på iOS, finns det några funktioner för Android-enheter som ingår. Ne kan du ansluta bildspel både gamla och nya telefoner, och överföra data direkt över till din nya telefon. Steg 2 Anslut datorn till iPhone. Med ne, kan du fritt ta en titt runt alla filer som lagras på din dator utan att behöva oroa dig för någon av de begränsningar som placeras på dina filer av iTunes. Ne Switch : Telefon till telefon överföring. Först kör Wondershare ne för iOS (nästa låt oss ta den iPhone gratis 4 versionen till exempel) och ansluta din iPhone till datorn. Dessutom erbjuder Apple dig friheten att överföra din favoritmusik från din dator till din iPhone utan att använda iTunes. Den första metoden som vi kommer att titta på kan du överföra musik från iPhone till dator, som du inte har köpt. Wondershare ne för iOS (Mac iPhone data recovery) eller, wondershare ne för iOS (iPhone data recovery) (Windows). Mark "Kontakter" och klicka "Återvinna kan du spara dina iPhone-kontakter till datorn.

Kopiera musik till iphone utan itunes. 60 sekunder tävlings program

icas model iir Om du ve någonsin varit försöker göra tillfällig hårtoning ica maxi utrymme på din iPhone genom att ta bort bilder. Sedan kommer du att förstå krångel som det kan vara att manuellt välja varje bild. Vara kompatibel med alla iOSenheter, om du inte kan lägga till eller ta bort innehåll från din enhet manuellt. För att göra det, kan du använda knappen bilden längst ner.

Apr 02, 2015 Trots att iTunes ger cirka 43 miljoner iPhone-anv ndare som byggt sina egna musikbibliotek, tycker m nga fortfarande att iTunes inte r den b sta l sningen f r musikhantering p iPhones eftersom man inte kan verf ra musik till iPhone utan.Om du har en iPhone kan du endast l gga till musik eller videor fr n ett enskilt iTunes-bibliotek.


Wow cant see all the bonus objectivs Kopiera musik till iphone utan itunes

För det andra sättet måste du använda iTunes som ett hjälpverktyg. ITunes backup för din iPhone kopiera musik till iphone utan itunes kommer att visas. Och iPads synkroniseras automatiskt, förhandsgranska och överföring iPhone kontakter till Mac eller. Från här, välj den Förhindra iPods Överst i iTunesprogrammet, du bör underteckna bokföras på kopiera musik till iphone utan itunes din iPhone först. Följt av att klicka på den Okej knappen.

Filen kommer att sparas i tre format: CSV, VCF och html.

Om du har en iPad eller iPod kan du l gga till musik fr n flera olika iTunes-bibliotek, men videor kan du endast l gga till fr n ett iTunes-bibliotek.
Hur verf ra musik fr n datorn till iPhone utan iTunes anv nder AnyTrans; Del.
Hur verf ra musik fr n datorn till iPhone utan iTunes anv nda MediaMonkey; Del.

Hur verf ra musik fr n datorn till iPhone utan iTunes med TunesGo.
TunesGo r ett av de enklaste och mest effektiva s tten p hur att verf ra musik fr n datorn till iPhone.
Du kan uppn allt detta i f ljande tre steg nedan.

Kopiera Non-Purchased l tar fr n iPhone till dator Den f rsta metoden som vi kommer att titta p kan du verf ra musik fr n iPhone till dator, som du inte har.
Steg #3 F rst av allt, det viktigt att se till att iTunes automatisk synkronisering funktionen inaktiveras innan du.
Kopiera musik fr n iPhone/iPad/iPod till iTunes med betyg spela r knas.