Iphone är avaktiverad anslut till itunes sim låst

Disabled Anslut till iTunes. Du får helt enkelt återställa din i iTunes. Förhoppningsvis har du tidigare säkerhetskopierat din iPhone via iTunes. Återställ den som en ny telefon och inte från en säkerhetskopia. Jag har ingen aning om vad som händer. Det är också en av de frågor som leder till full dataförlust i vissa fall. Håll ner Hemknappen till du ser Anslut till iTunes- bilden på din iPhone-skärm. Dessa kommer att få rätt lösning för användaren och kommer också att få problemet åtgärdat.

Se till att din iPhone iphone är avaktiverad anslut till itunes sim låst inte är ansluten med USBkabeln till datorn. De relaterade webbadresser kommer också att ges. Det fungerar inte tack, till att börja med så ska du sätta din iPhone i Återhämtningsläge uuulql2u37U. IPhone avaktiverad, dock har jag lyckats slå in fel PINkod såpass många gånger att den nu är låst och avaktiverad. Välj om du vill att iTunes återställer din iPhone som en ny enhet eller från din senaste säkerhetskopia. Hur ska jag gå till väga. Så att människor får problemet löst. Men det verkar inte heller funka Det står att man ska försöka om 1 minut eller något heller. Du är här, prova att hålla in on knappen och home knappen samtidigt i 30 sek. Görs en återställning då, men det fungerar ändå inte, den bästa iPhone är inaktiverad ansluta till iTunes fix är det faktum att användaren bör studera de fall som finns tillgängliga online.

Om du har glömt bort lösenkoden till din iPhone, iPad eller iPod touch eller om enheten är inaktiverad.Anslut enheten till den dator du synkroniserade med.


Stäng av din iPhone, kom gärna med fler tips, när jag ansluter till iTunes och försöker säkerhetskopiera enheten står det följande. Har du inte gjort någon säkerhetskopia får du leva med att din information på telefonen går förlorad om du väljer att fullfölja dessa instruktioner. Om du får ett meddelande i iTunes om att iPhone är låst och du måste ange en lösenkod läser du mkbHT1212. IPhone är avaktiverat anslut till iTunes"" du behöver inte slita ditt hår för att hitta rätt lösenkod och du slipper den irriterande skärmen. Vad är det som inte fungerar i guiden. ITunes kunde inte säkerhetskopiera iPhoneenheten eftersom den är låst med lösenko" ViewlocalesvSE, om du kan din lösenkod men det är alldeles för lång låst tid till nästa försök att kunna slå in din lösenkod igen så till kan du bara koppla in din iPhone med USBkabeln. Då kommer du att kunna återställa din iPhone från den senaste säkerhetskopian 14 följande, iPhone är avaktiverad, det borde som sagt fungera, på min iPhone står det"26. När din iPhone är avstängd så släpper du fingrarna ifrån knapparna. Starta iTunes så får du direkt möjlighet att slå in din.

Finns det något sätt för mig att komma in på min telefon och få tag i mina bilder?Det är en 3G det gäller också!Håll Hemknappen nedtryckt och anslut USB-kablen till datorn.

Jonsson-11-26 15:31:29 följande: Görs en återställning då?

Om du ombeds ange en lösenkod försöker du med en annan dator som du har synkroniserat med.
Anslut iOS-enheten till din dator och öppna iTunes.

Om skärmen, anslut till iTunes fortfarande visas efter att du har startat om kan du behöva installera om iOS: Kontrollera att du använder den senaste versionen av iTunes.
Anslut din enhet till datorn med kabeln som medföljde enheten.
När du anger 10 Felaktiga lösenkod sedan fel iPhone är avaktiverad, Anslut till iTunes.

Del 2: Hur att lösa iPhone, stuck på iPhone är inaktivera, Anslut till iTunes Nu är det en tid för att diskutera är hur du kan lösa iPhone inaktivera, ansluta till iTunes fel.
Håll ner Hemknappen till du ser, anslut till iTunes - bilden på din iPhone -skärm.
Nu kan du släppa Hemknappen.