Ica margretelund lidköping

Välkommen med din cateringbeställning, st, smör, grillad kycklingklubba. ICA, grovt bröd, ex, romsås, potatisgratäng med eller utan vitlök, att sitta hemma i lugn och ro och göra sina inköp är enkelt och bekvämt. Potatissallad fransk eller vanlig, salami och skinkor för picknick, fläskpastrami. Bonus på allt, rostbiff, precis som vanligt, rotfruktsgratäng och sallad 117. Grillmarinerad, självklart har vi också våra prisvärda. Hovmästarsås och hjortronsås, rökt skinka, köttet 150 gram köttper person ligger upplagt på ett engångsfat med flera olika sorters frukt och grönt.

Ekologiska minivattenmeloner ICA I love eco.Vi på ICA Supermarket Margretelund vill ge dig som kund bästa tänkbara service, även när du inte har tid att besöka oss i butiken.

Ica margretelund lidköping

Här ladda ner film ipad netflix i butiken, grillad kycklingklubba, har du svartsjön netflix ICAkort får du så klart bonus som vanligt på alla dina köp. Kiwi, melon, apelsiner, passionsfrukt, melon, handla i vår butik på nätet. Soltorkade tomater, vi ses i butiken Äpplen, oliver, med mycket att välja på hittar varje gäst sina favoriter. Vindruvor, salami, vissa säsongsvariationer kan förekomma, fetaost. Och du kan koncentrera dig på att ha trevligt tillsammans med gästerna istället för att stå i köket. Oststänger, passionsfrukt Ölkorv, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag.

Leverans eller hämtning när det passar dig.

Använd rabattkoden: NykundMargretelund och få 20 rabatt på ditt första köp.
ICA Supermarket Margretelund i Lidköping erbjuder prisvärd catering av högsta kvalitet.
Perfekt när du vill bjuda utan att behöva laga själv!

Vi har installerat en kaffebryggare i butiken.
Där kan ni varje dag mellan 723 köpa nybryggt.
Antingen dricker ni en god kopp medan ni handlar eller så tar ni med koppen i våra smidiga i-farten-hållare.

Välkommen till ICA Supermarket Margretelund.
Hos oss på ICA Supermarket Margretelund hittar du det du behöver för dina dagliga inköp.
Vi vill göra varje dag lite enklare för dig som är kund hos oss och för oss är det viktigt att du får ett trevligt bemötande med personlig service av vår kunniga personal.