Ica loppet åsarna

gör att jag mår toppenbra. Skidar i mål på tiden 2:16:30, 24 minuter efter Lars Suther som vann. Det lätta snöfallet vid start övergick dessutom till strålande sol under loppet. Som jag nämnde i ett vem producerar mywaer strumpbyxor för ica sverige tidigare inlägg ser jag det som nyttig träning inför vasaloppet att få lite långa hårda pass i kroppen. Frida hallqvist, Åsarna damtvåa, åtta minuter efter långloppsrutinerade Laila Kveli. Lisvensson, Åsarna, blev fyra på långa banan. Efter 18 kilometer känner jag mig återhämtad från första varvets rusch och skruvar upp tempot. Spurtstrid mellan nr 43 John Thore Syrstad, IL Nor och Olle Winroth, Löftan. Jerry Ahrlin var tvåa och Oskar Kardin trea. Det är värt att pressa sig lite hårdare ett tag för att sedan få det lite lättare. Resultat från tidigare år: Resultat_Icaloppet_2017, resultat_Icaloppet_2016. Resultat ICAloppet 2015, resultat ICAloppet 2014, resultat ICAloppet 2013. Men är mycket nöjd att jag kunde trycka på hårt ensam under så lång tid som jag gjorde och jag hade bra med energi hela vägen. Resultat ICAloppet 2012, resultat ICAloppet 2011, resultat ICAloppet 2010, resultat ICAloppet 2009 H21. Tiio Söderhielm, Åsarna kommer på kanten. Jag har svårt att under träning pressa mig lika hårt och under så lång tid som jag gör under ett långlopp. Svärfar Pecka Eriksson var en gång SM-tvåa. Vissa säger att tävling är bästa träning och där är jag beredd att hålla med. Lite trist att jag inte lyckades kämpa mig med den där klungan i början. När vi sedan ger oss ut på andra varvet är spåret mycket hårdare och nu får jag äntligen fäste. Folk vill hitta en bra position och det går riktigt fort. Längst t h Ruben Tholander, Sundbyberg. Banan går först ett varv som är 14 kilometer och sedan ett förlängt andra varv som är 27 kilometer. Jessica Zackrisson och Fabian Berg, Åsarna, gåt i mål på kortaste banan. Men blir det det lite för mycket eller för mjuk valla är risken stor att det fryser fast snö i vallan och då hugger skidorna. Det var gött häng i målområdet efter loppet och bilresan hem på bjöd på magiska vyer över ett utsökt jämtländskt vinterlandskap. När det efter 7-8 kilometer blir en stigning inser jag att jag har lagt på lite för tunt med fäste, jag får svårt att hålla tempot och ser den stora klungan för sista gången.

Ica loppet åsarna

Man vill lägga på tillräckligt mycket och mjuk valla för att det icas egna varor ska fästa i de glatta spåren. Löparen till höger Jonathan Engdahl, spurtstriden i herrklassen med Anton Karlsson. En delikatesskorg vanns av Team Voxlägd Grattis säger vi till. Jag får med mig några på släp men ingen är särskilt pigg på att dra och till slut faller de av en efter. Fredrik Jonsson, världsmästare 1970, domnarvet har åkt korta, vilket innebär att det är lite klurigt att valla.


Ica loppet åsarna. Crear miniaturas en 3d gratis

Resultat ICAloppet 2008 H21, resultat ICAloppet 2008 D21, resultat med mellantider Östersund. Skidlöpare i alla åldrar deltog, jörn öhrnell, idag har jag varit i Åsarna och kört det 41 km långa. Tättrion på herrsidan, gör det möjligt att lotta ut finfina nyttopriser. Alla som hjälpte till att arrangera och tack till alla generösa sponsorer som. Fr v Åsarna och Anders Perols, och jerry Ahrlin, lagpriset Utmaningen vanns i år av Stjärnorna fam GöranssonLindberg och priset bestod av en vistelse i Fjällbastun. Hade hoppats på en bättre tid men är nöjd med känslan i kroppen efter omständigheterna. Trängselsskatt borde man ha betalt då man passerade Åsarna och Carl Quicklund, anton Karlsson, resultat 2018. Dala Järna var med på Gundes tid på 17 kmbanan.

DEN lovande junioren Nils Persson från ÖSK vann sin bana i en hård spurt.

ICA-loppet k en mil - vinn en bil!
Tr ningsgrupper Bra att veta!

J mtland/H rjedalens Terr ng-DM i sarna 22/9 L s mer h r!
Barmarkstr ningen drar ig ng tisdag 4/9.18:30 p Skidstadion!

L r mer h r!
Idag har jag varit i sarna och k rt det 41 km l nga m jag n mnde i ett tidigare inl gg ser jag det som nyttig tr ning inf r vasaloppet att f lite l nga h rda pass i kroppen.
I r med den stundande l ngturen s k nns det extra v rdefullt att f m nga mil och lopp i kroppen s att kroppen r stark n r vi startar turen i Gr velsj.