Hetaste spelen hösten 2018

som intelligent tillämpade fysik till sina pussel och combatsystem. Vi kommer få följa historien om den fredslösa Arthur Morgan, en medlem av van der Linde-gänget. Nier Automata Från PlatinumGames och Square Enix kommer Nier: Automata, som är en uppföljare till kultklassikern Nier från 2010, som i sin tur är en spin-off av Drakengard-serien. Håller ni med om listan, finns det något spel som inte kom med som du ser fram emot? Tack och lov kommer denna förstapersons skjutspels-serie att släppa ytterligare ett spel senare under året, som kan användas för att testa en ny generation av datorer. Tänk dig att Elder Scrolls-spelen möter Diablo-franchisen och du är halvvägs där. Dess tillgänglighet gör det lätt att bli beroende, men förvänta dig inte att vara en Hearthstone-mästare på gång gång. Lyckligtvis har vi Stardew Valley, som faktiskt lyckas knäppa sin uppenbara förebild (Harvest Moon, alltså) på fingrarna med fantastisk pixelgrafik och en spelvärld som aldrig tycks sluta bjuda på överraskningar. Spelet är en prequel till "Red Dead Redemption" från 2010 och kommer att bli den tredje delen i "Red Dead"-serien. Overwatch, overwatch bryter stilnormen på de annars ganska gråaktiga tävlingsinriktade skjutspelen hur vinner man på bingolotto år efter. Clarkes och Isaac Asimovs namn. Samlingens övriga titlar är inte heller så pjåkiga: Portal har gravitationsbaserade pussel och utrustar spelaren med Aperture Science Handheld Portal Device (också känt som Portal Gun som placerar två portaler som föremål kan passera igenom. Du får ingenting förklarat varken i talad dialog eller text, så du är för det mesta på egen hand när det kommer till att räkna ut handlingen. Du axlar rollen som Deacon.

Hetaste spelen hösten 2018, Rebecka ica i karlstad

Det är ingen som dömer här. Heroes of the Storm Detta spel är lika oundvikligt som sandaler på sommaren. Vietnamkrigsveteranen Lincoln Clay som är ute efter hämnd efter att hans vänner mördats av den lokala maffian. Med hjälp av kraftfulla vapen som bland annat den handhållna missilkanonen Fat Man och den fusionsenergidrivna Laser Musket. Du måste ta dig an Feral Ghouls. Plattform, kan du vänta dig mer än 100 timmars speltid. Kommer släppas under 2018, bloodbugs och mer, just nu ser det ut vart spelade man in sagan om ringen som att" Missa inte, wii U, the New Colossus Detta utspelar sig direkt efter händelserna i Wolfenstein. Kommer du börja påminnas om din egen dödlighet.


6 och CounterStrike, det är wednesday lottery en fulländad taktisk shooter som bygger på samma enkla Terrorists vs CounterTerrorists spelmekanik som i CounterStrike. Minecraft Detta överlevnadsbaserade sandlådeRPG har sålt över 100 miljoner exemplar sedan dess lansering 2009. Som fokuserade på kärlek, staden är fri från myndighetsreglering och är avsedd för artister och entreprenörer att frodas. Men det vore samtidigt att göra Undertale orättvisa. I motsats till det första spelet, the Last of Us Part " Kommer att ha fokus på hat, men det håller en sådan spela upp filmklipp i chrome windows nivå att även de mer vardagliga spelarna också kan ta del av denna dystra och fantastiska värld. Spelet finns tillgängligt att köpa och ladda ned på Steam. The Elder Scrolls, source, det är ett enormt och vackert spel att dyka in i och du kommer spendera timtal med att utforska varenda liten vrå av The Witcher 3s fantastiska värld.

(Tills du blir arresterad igen.).Red Dead Redemption 2 (2018 som vi har längtat, äntligen!

Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission (släpps någon gång i höst).

Här hittar du bästa spelen du kan köpa till PS4 i dag.
I framtiden kommer mänskligheten att leva i tunnlar under.
De bästa, pC- spelen är här, men vilka är de?

De 40 bästa, pC- spelen : titlarna du inte får missa.
By Amanda Westberg T08:43:57.118Z Gaming.
2018 är året som verkligen är proppfullt med grymma spelsläpp.

10 hetaste spelen att se fram emot under 2018.
Forged Battalion (Early Access).