Gratis volontärresor

ordnade mopedtrial Tranås-Postens nättidning fortsätter att ta en titt i backspegeln. När måste man boka sig senast? Konsert som gav en hjälpande hand I söndagskväll samlades närmare 800 personer i Ralingsåskyrkan utanför Aneby för att lyssna till en fantastisk artistgala. Vem blir kyrkovalets vinnare? Du kommer träffa massa nya människor, lära dig mer om dig själv, gå utanför din Comfort zon men framför allt ha ett riktigt bra äventyr. Företag bygger nytt i Höganloft Grossistföretaget sdbc-Motor som äger varumärket Garage24 satsar stort i Tranås och investerar 30 miljoner kronor i ett nytt modernt logistikcenter på Höganloft. Stöld av åkgräsklippare Natten till i dag, torsdag, har tjuv eller tjuvar brutit sig in i en ladugård genom att bryta upp en järnbom. Vi hjälper dig också med allt det krångliga som visumansökan, lokalt bankkort och -konto, skattsedel mm, så att du under tiden kan koncentrera dig på att ha kul och njuta av livet som backpacker. Polis larmades till Dalgårdsgatan, och skadorna på mannen gjorde att polisen konstaterade att mannen blivit mördad. Belted Galloway finns nu i Övrabo Stefan och Sanna Soleskog på gården Övrabo i Tranås har bytt ut sina mjölkkor mot köttdjur. Det framkom vid kommunstyrelsens sammanträde på tisdagen. Man greps och anhölls I går kväll, måndag, vid 21-tiden har två män i 25-årsåldern blivit osams. Försök till misshandel I fredags vid 20-tiden har en man i 40-årsåldern badat från bryggan i Trollsjön.

Gratis volontärresor

Lyckad avslutning på Fun4Free I lördags var det avslutningsfest för Fun4Free. Det handlade det om i gratis volontärresor Tranås i helgen när Tranås Badmintonklubb arrangerade Swedbank cup 30tiden har en man i 18årsåldern hemmahörande i Ydre blivit utsatt för personrån i närheten av Tranås kyrka i Ängarydsområdet. Rattfylleri och grov olovlig körning Vid midnatt. Har en bilist inte stannat för en kontroll i höjd med Sunhultsbrunn på riksväg. Något som badgästerna tycker är mycket positivt. Misshandel på boende Vid 22tiden på måndagskvällen anmäldes en misshandel på ett boende på en mindre ort i Aneby kommun.


Byggnation garanteras kommunen stödköper 13 lägenheter Tranås kommun köper 13 lägenheter i Norra Missionen för. Det står klart sedan den slutliga sammanräkningen blev klart vid länsstyrelsen i Jönköping på torsdagen. Vitvarukedjan Elon etablerar butik i Tranås. Måste jag vaccinera mig, i senaste numret av TranåsPostens papperstidning publicerade vi årskrönika i text och bild. Säger Wilander, produktionsföretag etablerar sig i Tranås Det var minst 20 år sedan en industri flyttade till Tranås senast 7 holmsund spel och co öppettider miljoner kronor, man påkörd vid parkering bilist smet från platsen Strax efter kl 22 larmades räddningstjänst och ambulans till en trafikolycka vid Vallgatan. Lösspringande hunden åter hemma Vid halvniotiden nu på måndagsmorgonen har allmänhet hört av sig till TranåsPosten om en lösspringande hund i Tranås. Elever mötte politiker Diskusdagen innebär att alla elever i årkurs 8 får göra ett besök i Stadshuset. Den frågan vill barn och utbildningsnämnden analysera och få en mer fördjupad inblick. Något som Eva Hanzén, gratis broddar till ålderspensionärer Till nästa vinter kommer alla ålderspensionärer att få gratis broddar av Tranås kommun.

Stadsbiblioteket har flera titlar av nobelpristagaren Spänningen var stor inne på Tranås Stadsbibliotek när klockan närmade sig.00 på tosdagen, och samtliga anställda samlades framför TV:n för att höra Svenska Akademiens ständige sekreterare Peter Englund kungöra vem som skulle få 2012-års Nobelpris i litteratur.Villainbrott i Tranås Vid 16-tiden på onsdagen inträffade ett villainbrott på Åsagatan i Tranås.Först ut är Bertil Fång, räddningschef i Tranås kommun.

Detta stod klart vid kommunstyrelsens arbetsutskott senaste sammanträde.

Posta dina egna reseplaner eller svara p n gon annans.
Forumet er p svensk, men alle fra Norge er like.

Kliv upp tidigt och b rja vandringen l ngs sm stigar upp p kalare marker.
Du kan m ta b de tjurar och getter som betar och p bergssidorna syns ofta stenbockar.

V nd dig om och blicka ut ver hela klyftan d r Pampaneira, Bubi.
Uganda ventyr i Afrikas p rla L sarresa: F lj med p fotosafari till Zambias vildmark Goa: Indiens tropiska strandparadis Rotterdam weekend i p nyttf dd stad Fr ga redaktionen!