Flytta steam spel till annan dator

en annan plats än standardplatsen. Om Steam redan är installerat så har du möjligheten att flytta installationen till en annan plats, som till en annan hårddisk genom att följa denna process. Steams Familjedelning låter familjemedlemmar och deras gäster spela varandras spel medan de tjänar sina egna Steam-prestationer och sparar sina egna spelframsteg i Steam-molnet. Klicka på ta Bort för att ta bort spelet filer från din första bibliotek. Nu kan du dela dina spel också. Vill du spela det här spelet? Observera: Det är högst rekommenderat att skapa en back-up av din Steamapps-mapp innan du fortsätter denna process. Du kommer att tas till spelets mapp på ditt Steam-bibliotek mappen. Gå tillbaka till Steam-bibliotek som du skapade tidigare, högerklicka i den vanliga mappen och väljer Klistra. Om några filer saknas av någon anledning, Steam att ladda ner dessa filer. Steam kommer genomföra en snabb uppdatering innan du loggas in på ditt konto. Dessutom går det att sätta upp den här delningen på upp till tio olika datorer. Den mapp som du valde kommer att visas i Steam-Bibliotek listan över mappar. SteamApps -mappen och, steam. Delade spel är bara tillgängliga på enheter som har godkänts av kontoinnehavaren. Relaterad artikel, hur Smärtfritt att Flytta Ditt Steam-Bibliotek till en Annan Mapp eller Hårddisk. Börja dela idag, för mer information om Steams familjebiblioteksdelning, se vår FAQ nedan, och delta sedan i våra mindfulnessövningar gratis gruppdiskussioner. Trots restriktionerna gillar jag verkligen att de satsar på den här funktionen. Den som lånar spelet kan exempelvis inte heller köpa nedladdningsbara tillägg till originalkontot. Steg Ett: Skapa en Andra Steam-Mappen. Kommer jag straffas för fusk eller bedrägeri som andra användare har begått när dem har spelat mina spel? Till exempel titlar som kräver ytterligare estudiar gratis en dinamarca en tredjepartsnyckel, konto, eller abonnemang för att kunna spelas, kan inte delas mellan konton. Bläddra dig till Steam-installationsmappen för den aktuella installationen (Om man fortsätter från vårat tidigare exempel så är det alltså. För att avinstallera spelet, högerklicka på det i Ånga och välja Delete Local Content. Det är inte rekommenderat att installera Steam på en extern hårddisk på grund av eventuella prestandaproblem. Vanliga frågor, hur aktiverar jag familjebiblioteksdelning på min dator? Såg du en familjemedlem installera ett spel som du ville spela?

Ångan kommer att ta bort spelets filer från sin plats i den ursprungliga Steambibliotek. Som Ånga är faktiskt att inspektera filerna på din andra enhet att finna att de är korrekta och inte skadad. Du kommer nu att behöva flytta en spelets filer från den första Steambibliotek till den sekundära Steambibliotek som du just har skapat. Vare sig genom att ha lånat eller lånat ut gratis till bebis grundspelet. Delade spel blir otillgängliga till och med på godkända enheter när kontoinnehavarens bibliotek för närvarande används på en annan dator. Så kan du inte flytta dina spelfiler utanför denna mapp. Måste jag vara online för att spela ett delat spel. Men filerna du kopierade till den andra Steambibliotek kommer inte att beröras. Eftersom Steam räknar med att spelfilerna ligger i Steamappsmappen. Installera Steam för instruktioner för att ominstallera Steam till den nya föredragna platsen.

Steam installeras till följande plats som standard: C: Program Steam.Spelfilerna för Steam-spel placeras i följande mapp: C: Program Steam SteamApps Under installationen av Steam så har du möjligheten att installera Steam till en annan plats än standardplatsen.


Vinnare novemberkåsan Flytta steam spel till annan dator

Ångan kommer in i biblioteket läge och säga att det är att upptäcka befintliga filer innan flytta steam spel till annan dator du laddar ner något. Du kan auktorisera familjebiblioteksdelning på upp till 10 enheter samtidigt. För att aktivera familjebiblioteksdelning, och upp till 5 konton som kan använda ditt spelbibliotek på någon av dina auktoriserade datorer. Att flytta andra spel är det bara att upprepa denna process. Vi vill bara flytta några spel. Inställningar Familjebiblioteksdelning där du även kommer att godkänna specifika datorer och användare att dela med.

Sista tömning ica teleborg

Om det inte finns, höger-klicka i Steam-folderyou skapats, välj Ny Mapp och döp det till steamapps (utan citationstecken).Det kommer inte att re-ladda ner hela spelet.

Vänta tills processen är klar innan du fortsätter.

Ladda ned hela ditt Steam -bibliotek till en ny dator kan visa sig vara en mödosam uppgift, särskilt om du har flera spel som tar upp en hel del bandbredd.
Lyckligtvis är en extern hårddisk allt som du behöver för att överföra ditt Steam installation och nedladdade spel till en ny dator.
Hitta det installerade spel som du vill flytta ditt Steam-bibliotek, högerklicka på den och välj Egenskaper.

Klicka över till den Lokala Filer fliken och klicka på Bläddra bland Lokala Filer.
Du kommer att tas till spelets mapp på ditt Steam-bibliotek mappen.
Flytta Steam spel Kan man ladda ner ett spel från Steam på en dator, och sedan flytta över på ett USB-minne och sedan till en annan dator.

Så slipper jag ladda ner samma spel 2 ggr, har nämligen begränsad datamängd per månad.
En ny dator att flytta över materialet till.
Nätverk, usb-kabel eller extern usb-hårddisk.