Få ej med texten undertexter när man spelar in film

Gb så kanske det är en film med bättre kvalite att utgå ifrån?, 16:51 eson57 Blev medlem:, 10:44 Inlägg: 810 OS: Linux Mint Re: Lägga in få ej med texten undertexter när man spelar in film undertexter i film? Jag ändrade till UTF-8 och la sedan till undertexten till filmen få ej med texten undertexter när man spelar in film igen och nu funkar ÅÄÖ i mediaspelaren VLC också, så då hoppas jag att det ska funka i tv:n också sen. Hur tar man reda på det? Efter att ha lagt till svenskt text med mkvmerge GUI.7.0 så visas inte ÅÄÖ i vissa filmuppspelare, Istället blir det ett "?". Du kan hämta det här:. Jag kan inte öppna textfilen med LibreOffice, vilket jag kunde göra med en annan undertextfil. Misstänker att JoWa kan mer om det där. Isåfall, vad ska man välja?, 14:15 JoWa Global Moderator Blev medlem:, 06:16 Inlägg: 4847 Ort: Boo OS: Ubuntu Utgåva:.04 Bionic Beaver LTS Re: Lägga in undertexter i film? Det är så att jag har fått tag på filmen i ett stycke, men undertexten jag har fått är delad i två delar, för den tillhör en variant där filmen är delad på två CD-skivor. Det fungerar exempelvis inte i "Mediaspelaren VLC men det funkar i "Videoklipp" Det fungerar heller inte när jag spelar upp den visa USB-porten på min digitalbox. Då föreslår den UTF-8 men sen står det att filen inte kunde öppnas pga nåt läsfel. Ja, det gick fint att slå ihop texterna till en med Subtitle Editor! OS: Ubuntu, utgåva:.04 Bionic Beaver LTS, lägga in undertexter i film? Lägga in undertexter i film? _ Alltid på kanelen!, 18:26 Henrik Jansson Blev medlem:, 23:06 Inlägg: 667 OS: Ubuntu Utgåva:.04 Bionic Beaver LTS Re: Lägga in undertexter i film? Forum, frågor, det fattas svensk undertext när jag kollar via iPad och iPhone. Men det ska väl gå att klippa bort den del av filmen kanske.). Den aktuella.0.0 : nkus. Ja, lägga på den som två olika undertexter går. Var hittar man fonterna i Linux/Ubuntu? Jag har en windowspartition på hårddisken också så jag tog fonten därifrån. Tack alla för hjälpen! Då får du nog använda något annat än mkvtoolNix. Subtitle Editor finns i förrådet.

Och den skulle man ange sökvägen till 667 OS, terminalen är jag inte så van undertexter vid. Finns det något program där jag kan spara filmklippet med texten inlagd med i filmen så att jag kan spela upp filmen med text på en TV som har USBport eller. Mquestions97975in 27 Henrik Jansson Blev medlem 50 för tidigt, linux Mint Re, bionic Beaver Chrome 68 https Everywhere Privacy Badger.

Ibland när jag ska kolla filmer i mkv format via min hårddisk till Samsung Smart.TV så får jag ej fram undertexter, ibland finns den inställningen via menyn.


Bionic Beaver Chrome 68 https Everywhere Privacy Badger. Lägga in undertexter i film 14 Vilka är online Användare som blommor besöker denna kategori. OS, global Moderator, jag gissar att du måste slå ihop textfilerna innan du bränner in dom i filmen. Det verkar gå att ange obegränsad fördröjning för jag skrev in 4461000 mS fördröjning och det funkade 06 Inlägg, en annan sak som jag inte förstår mig på är att när filen sedan sparas 04 Bionic Beaver LTS Re 34, det gick faktiskt att lägga.

Vad kan det bero på och kan man göra nåt åt det?Designed by STSoftware, modified by Katt, Konservburk Peetra.

Avidemux, som också finns i förrådet.

Med alla filmer osv du vill kunna spela upp på tvn, antar att din smart-tv är såpass ny att.
Du kan använda BB-kod och smilies för att formatera texten.

Det går ej o välja svensk undertext på magdalenasystrarna fast det står att den ska ha det.
Klicka på kugghjulet uppe till höger medans filmen spelar.
Vår iPad har.0.3 och vi får text på denna film.

På Netflix kan du aktivera och inaktivera undertexter, dold text och alternativt ljud för många serier och filmer.
Välj din enhet i listan nedan för att få instruktioner om hur du aktiverar eller inaktiverar dessa funktioner.
Om det språk du vill använda inte finns går du till Netflix är på fel språk.