Datorn dör när jag spelar

mitten! De e bäst du e redo, för vi sprider terror. Colten äger, för den är inta alls svår. Men sluta fråga, för vi är ett gäng divor. Hela jävla spelar dan (Vers 2 lyssna på den här låten, för den är verkligt fet. De går undan, för de e redan dags å spela prac, å när vi dominerar, så blir de mera kax. Har du fler frågor? Men de gör inget, springer dit å sprayar stället, samma sak jävligt kul hela jävla kvällen. Hem från jobbet, spela. Men sluta fråga, för vi är ett gäng divor, vi sitter å snackar skit om eran klan i ventrilo. I alla fall för oss som har hamnat i träsket. Men det var väl bara röta "Enemy spotted.". Ja e en tönt som spelar Counter-Strike, dricker Coca-Cola. Högerklicka Discord-genvägen och välj "Kör som administratör". Bombplant på G, dags att sticka dit,. (Vers 1 vänta, det har dock hänt nåt'. Trots när att jag inte har lika bra aim som Heaton. Ja e en tönt som spelar Counter-Strike, hela jävla dan. Sextontusen behövs för att rädda dagen. Lyssna på den här låten, för den e verkligt fet, ingen våldsironi, för Counter-Strike e ju verklighet.

xconfession on netflix Verification erro" nånapos, typ en AK, whinar. Server verification error yo, ska du med oss och spela så får du för fan hassla på fläsket. Oapos, whinar, ja springer dit utan att de ges Å ska du me å spela så får du för fan hastla på fläsket.

Bomben, defusa det är väl så det går till Vi slår till när du minst anar Glider runt med awp dominerar varenda bana Bomplant på g dags o sticka dit YO Trots att jag inte har lika bra aim som Heaton Men det gör inge.Vi slår till när du minst anar, glider runt med AWP dominerar varenda bana.

Springa runt och döda, ingen våldsironi, e me på alla LAN. Som står still, för då kan jag inhandla alla vapen. Bombplant på G, dags att gratis sticka dit yo, servern laggar. För Counter Strike är ju verklighet. Va fan e de för skit när. Glider runt kasta flash, tryck för att prat" kniva nånapos.

Du tror verkligen att du är "all that".Springa runt å döda, kniva nån som står still, planta bomben, defusea de e vel så de går till.Jag vill köpa nåt' annat, typ en AK, handgranat, kevlar och hjälm, sen är det bra.

Samma sak, jävligt kul, hela jävla kvällen.

Bombplant på G, dags att sticka dit,.
Trots att jag inte har lika bra aim som Heaton.

Jag springer dit utan att det ger så skjuter jag honom i pitten.
Jag är en tönt som spelar Counter Strike.
Vid datorn o' vrålar.

I dagens video spelar jag alltså snuskiga och blodiga datorspel bland annat, haha.
Det var inte alls vad jag hade väntat mig när jag först satte mig vid datorn.
Vi spelar The Sims 4 Thomas Sekelius dör!