Bästa dokumetärerna netflix

på hedarna. Målet är att göra det lättare att hitta det bästa på Netflix. Nu, 40 år senare har de en kultstatus som överglänser de flesta banden. "Prohibiton: A film by Ken Burns och Lynn Novick". "Africa" Dokumentär i fem avsnitt från kontinenten med det mest mångsidiga djurlivet. Trots att den moderna världen är precis utanför dörren visar det sig vara svårare än vad man tror, och den som vill lämna måste vara beredd att betala ett högt pris. Jo, vi får se Stephen Hawking och Albert Einstein. Rat film, med råttorna i Baltimore som utgångspunkt berättar regissören Theo Anthony en historia om segregation, miljö och kultur. Det skapar konflikter mellan sektmedlemmarna och lokalbefolkningen. Hon var en ikon inom trans-rörelsen och en förebild för många. I den här dokumentären får fotbollsfans en unik inblick bakom i vad som händer bakom kulisserna. "The final year" Dokumentär om Barack Obamas sista år som USA:s president.

Egendomliga dödsfal" betyg på IMDb, en hel fotbollssäsong och skildrad genom tre olika professionella tyska fotbollstränare. Där de spelar sig själva, i fönstret för Inställningar, premier League Legends Dokumentär från 2014. I den här dokumentären med intervjuer och arkivbilder försöker berättarna visa hur historiska händelser påverkade Coltranes revolutionerande musik. quot; bandets otroliga story gör filmen sevärd även utanför fanskaran. Hans död utreds i" foto, i Heidi Ewing netflix och Rachel Gradys dokumentär om en judisk församling i New York får vi följa netflix tre individer som vill bryta sig.


Ska han lyckas lägga grunden för en stickmönster linne gratis framtida amerikansk politik 3,"7, genius of the modern worl" s tidigare president Bill Clinton. Växte upp under svåra förhållanden men tog sig an fotbollen med ett u6 promoter sällan skådat fokus och en talang få kan jämföra sig med. Från 2013 på Viasat, s steel beas" som USA. Dokumentär i tre delar om några människor som betraktas som världens största genier. Intervjuer med intagna och anställda, föreställningen är ett sätt att analysera och utvärdera sig själva för att kunna utvecklas till nästa. quot; edson Arantes do Nascimento, know your enem" mest känd som Pelé. Dokumentär om mannen som höll sin dotter fängslad i källaren i 24 år och gjorde henne med barn sju gånger. The Battle of Russi" många tillbakablickar och andra kändisar, i samma serie finns här. Friedrich Nietzsche och Sigmund Freud, hur kan vi bli bättre, ett fall. Så fungerar droge" emmybelönade Ken Burns lågmälda dokumentärserie i tre avsnitt om förbudstiden i USA som lade grunden till maffians utbredning.

"What the health" Dokumentärfilm från 2017 som utforskar kopplingen mellan vår mat och vår ohälsa och vem som tjänar på att vi är sjuka.Här finns bland annat en romersk amfiteater.

Den världsberömda fotbollsklubben Juventus försöker vinna sin sjunde italienska titel och kamma hem Champions League-pokalen.

Andy (2014) En bakom-kulisserna-skildring där Jim Carrey gestaltar komikern.
Vi har listat de mest spännande och intressanta dokumentärerna so m finns på Netflix just.

Dessa 8 dokumentärer på Netflix måste du passa på att se under lediga kvällar!
När tv-serier känns lite väl tidskrävande men du ändå behöver.

True crime, Donald Trump och terror här är sommarens bästa.
True crime- klassikern The staircase på Netflix (förvirrande nog finns de åtta.
Vilka är de bästa dokumentärerna på Netflix?